torsdag 16. januar 2014

Teknologirike omgivelser......

I dag har vi blitt utfordret til å tenke gjennom hvilke lederutfordringer ny teknologi kan by på. Det har blitt mange interessante diskusjoner og drøftinger.....


Vi har også blitt introdusert for Skolementor.no, en ressurs for refleksjon og skoleutvikling som støtter skoleledere i arbeidet med digital kompetanse. Dette er også arbeidskrav 4, i neste mellomperiode. Må tenke gjennom hvem det er lurt å få med i denne refleksjonen. Skal snakke med rektor og avdelingsleder først. Tror at det hadde vært lurt å få med plangruppa, da hadde jeg fått med representanter for hele skolen.

Ellers har vi blogga oss gjennom deler av dagen:) Har blitt introdusert for blogg som arbeidsverktøy. Tror de fleste er bloggere nå!!! Er spent hva vi får ut av dette sammen......








3 kommentarer:

  1. Interessante og gode oppsummeringer, Anne-Lise. hvis du vurderer å fortsette å bruke bloggen din i studiet, bør du inngå allianse med noen medstudenter, slik at dere kan følge hverandres blogger og respondere. Da blir det morsommere - om mer utbytterikt.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for konstruktiv respons. Ja, er enig i at vi bør følge hverandres blogger, og mener også at det har blitt snakket om.

      Slett