lørdag 18. januar 2014

Evaluering av studiesamling 15.-17.jan.2014


Igjen har vi jobbet oss gjennom ei samling med godt faglig innhold. Alt fra læringsmiljø, ulike dimensjoner ved det å være leder, endrings utfordringer i en digital hverdag og aksjonslæring. Å få innblikk i hvordan bloggen kan utnyttes som arbeidsverktøy, både for leder, lærer og elever synes jeg har vært nyttig.

Føler ellers at vi har fått gode muligheter til dialog og innspill mellom oss studentene og foreleserne/fagfolka. Kunne kanskje hatt bedre tid til refleksjoner og drøftinger i smågrupper.......


Eller det kan også hende at vi har en tendens til å prate oss litt utenfor tema...er så mye en kan snakke om, og assosiasjoner til egen praksis griper oss.

Er spent på gjennomføring av arbeidskrav 4. Det ser greit ut mht omfang og relevans. Det som blir avgjørende er hvordan jeg får gjennomført det, og med hvem. Den daglige driften i hverdagen tar oss alle, så det er ikke sikkert at ei passende gruppe er klar for en slik refleksjonsundersøkelse akkurat nå.

Nå er det i hovedsak emneoppgaven som gjelder for oss alle. Vi fikk utvidet innleveringsfrist til 14.februar...det er bra det:)
Lykke til!


3 kommentarer:

  1. Fin blogg! Er forøvrig enig i evalueringen din. Godt oppsummert..

    SvarSlett
  2. Takk for det! Har ikke blitt mye skriving etter siste samling. Travelt!!!

    SvarSlett
  3. Imponert over hvor fint du har ordnet bloggen din, Anne-Lise!

    SvarSlett